Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lite lydnad och nya selar – Livet med dobermann

Lite lydnad och nya selar

I dag åkte vi ut till klubben för att träna lydnad. Visserligen bara ett väldigt kort pass med Iris men Lina följde med och var sällskap.

När jag tränade fritt följ med Iris kände jag plötsligt hur en varm nos duttade på min högra hand där jag hade några godisar. Det var Lina som gick ett halvt steg bakom mig! Är man så duktig och smart när man tigger att man inte ens stör träningen är det ju självklart att man ska få godis!

Någon hade ställt upp en ruta på den plogade planen också så jag körde några rutan med Iris. Hon hamnade rätt varje gång men kom in från fel håll en av gångerna. Några hopp lydnadsklass två gjorde vi också.

Tog med flickornas selar som kom i går med posten bara för att passa på och fota dem när vi var ute. Jag beställde direkt från Björkis hemsida och det gick riktigt fort att få dem. Plus att jag är supernöjd med färgerna, precis så synliga som jag ville att de skulle vara!
nyaselardec10
Är rätt nöjd med att de matchar flickornas Hurtta-halsband så bra också! Snyggt ska de va!

2 svar på ”Lite lydnad och nya selar”

  1. Hejsan!

    Nu är det ett gammalt inlägg jag skriver på, men jag är nyfiken var den rosa färgen heter i Björkis sortiment. Den ser neon ut :)

    Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *