Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Så roligt! – Livet med dobermann

Så roligt!

I dag har jag varit på första kurstillfället på den tävingslydnadskurs som jag ska gå med Iris på klubben nu i höst/vinter.

Även om första gången var utan hund så riktigt suger det i träningtarmen! Det ska bli så roligt att gå kurs! Vem kunde ana att det skulle kännas så kul och inspirerande mitt i oktobermörkret? Nog för att jag visste att vi behövde en liten spark i rumpan för att komma igång men att jag skulle bli så pirrigt glad i magen visste jag inte.

Det verkar bli en blandad grupp både vad gäller hundar och utbildningsnivå på förarna men det känns som ett väldigt roligt gäng! Åhh vad jag längtar efter att få kursa! Hurra!

11 svar på ”Så roligt!”

    1. Det ska bli jättekul!

      (Jag har aldrig hållit i en hundkurs och jag är rätt långt ifrån att ens tänka tanken på att ha en)

  1. Får hoppas att instruktören sköter sig, så jag slipper ångra att jag rekommenderade dig att gå ;-)

    PS. Glöm inte SDK SödraLO Prova på-dagen 16 oktober i Knickarp. Rally lydnad och IPO står på schemat.

    1. Ja fasen va bra det var att jag sa till dig att jag ville gå kurs och du precis innan hört Dennis säga att han ska ha kurs! :yes: Det kommer att bli skitbra!

      Och jag hade nästan helt glömt prova-på-dagen, tack för påminnelse, klart jag kommer!

  2. Håller med på att i bland kan man behöva en spark i rumpan, går man då på kurs så får man ju lite krav på sig att komma iväg på träning.
    Själva så är vi med i en träningsgrupp, som i går startade förta träningstillfället i Åstorps Boulhall (1 gång i veckan fram till Mars)
    Vi är 7 st som tränar rallylydnad och denna säsong skall vi varva in även vanlig lydnad.. sen är det ju alltid den obligatoriska fikastunden efter utförd träning :-D Är ju minst lika viktig :yes:
    sen är det ju inte fel att man kan träna innomhus, nu när vi närmar oss den kalla årstiden.

    1. Men gu så bra! Inomhusträning med gänget, kan ju inte bli bättre!

      Jag har verkligen bara gått här hemma och tränat på tomten, på det kommer man inte så långt…

  3. Ja nog tränar också vi en hel del på tomten, men det är ju guld värt om man är ett träningsgäng så man kan få bannor när man gör fel och beröm när det blir bra, störning av andra hundar m.m, man lär sig mycket av att få possetiv kritik, men alla gillar det inte, men man måste ju kunna ta i mot både ”Ris och Ros” sen är det ju väldigt trevligt att efter ”typ” tränat under vintern tillsamans, komma ut och tävla tillsammans,

  4. Hoppas ni får kanonkul och att det är ett härligt gäng. Personligen behöver jag ett gäng för det sociala och en instruktör som ger mig en piska på ryggen för att träna moment till nästa gång vi träffas.
    :)

  5. Jag behöver också någon som ger mig lite ”bannor och piska” annars tränar jag bara det vi är bra på…

    Ska bli kul att lära känna lite folk på min nya klubb också! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *