Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Det är ju så kul, varför tränar jag inte oftare?! – Livet med dobermann

Det är ju så kul, varför tränar jag inte oftare?!

I dag var Iris och jag på kurs igen.

När Iris vaknade i morse fick hon börja dagen med att tvätta sin mage från intorkad mjölk från de små skendräktiga mjölktuttarna.

Märkte att hon var lite mer disträ och lättstörd på kursen men annars är det samma, samma träningssugna Iris. Det är skönt tycker jag.

Särskilt som vi är såå dåliga på att träna nuförtiden! Det var två veckor sedan förra kurstillfället och vi har knappt tränat ett skit sedan dess. Är glad om vi bara lyckas underhålla nu i vinter och förhoppningsvis komma igen nästa år eller nåt. Just nu är läget hopplöst dåligt.

I dag blev vi linförighets-kommenderade, fast vi fick gå utan hund. Märkligt men väldigt nyttigt.

När kurstiden var slut hade jag egentligen tänkt åka på medlemsmöte för SDK Södra men jag valde att stanna jag kvar och tränade själv en bra stund.

Jag tog fram apporten och tränade på både ettans och tvåans apportering. Iris fick även gå fritt följ och jaga mig lite när vi busade med apporten i munnen.

Efter det körde vi hopp. Bara ettans visserligen men det enda vi behöver jobba på där är ingångarna där hon ibland slår i mig så då sket jag i att träna tvåans hopp.

Sist men inte minst så körde vi några inkallningar där jag la hennes kampleksak en meter framför nosen och sen gick och ställde mig 30 steg bakom henne och kallade sedan in. Jag lyckades inte lura henne, duktig Iris.

4 svar på ”Det är ju så kul, varför tränar jag inte oftare?!”

    1. Ja tur att vi går den där kursen som sagt, annars hade det varit ute med lydnaden, vi hade glömt precis allt så lite som vi tränar! :no:

      Jag MÅSTE tydligen ha en träningskompis för att få rumpan ur vagnen och träna.

  1. Nej men se där! Viltspår är en väldigt simpel sport att förstå tycker jag, men så sjukt roligt äre ! 42 är max och de lägsta man får ha för att få 1 pris är just 32 poäng, som sagt, min kille hade de tufft i spåret den gången ! =P Högsta tid är 45 minuter så de är rätt lång tid man kan hålla på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *