Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Träningshelg med massa dobermann – Livet med dobermann

Träningshelg med massa dobermann

Härliga helg! Regnigt och ruggigt och kallt men samtidigt så skojjigt! I en skog någonstans utanför Göteborg hade vi hyrt en stuga tillsammans och det blev en riktig succé.

På lördagen tränade vi sök och spår och på lördagen blev det uppletande och lite sök.

Själv är jag mest nöjd med spåret som jag la till Iris på lördagen. La ut 4 apporter i spåret, varav 3 var naturpinnar som jag plockade upp från marken när jag skulle gå ut och lägga spåret. Iris nosade på den första naturpinneapporten men plockade inte upp den innan jag frågade henne ”Var är den då?” då tog hon den direkt.

Jag och en annan trevlig dobermannägare hade korsat varandras spår med flit och där blev Iris lite mer intresserad av det andra spåret då det även innehöll köttbullar… Jag blev så distraherad av köttbullarna att jag blev alldeles blank och inte riktigt visste hur rätt spår fortsatte. Därför lät jag Iris bestämma väg och i ett raskt tempo tog hon hela sitt spår och levererade alla pinnarna till en väldigt glad matte! Helgens personliga höjdpunkt!

Blandade bilder från helgen.








Extra kul var att från vår flock deltog två ekipage; Iris och jag samt Lina med husse! På bilden nedan under ett av deras spår som husse la åt Lina under helgen.

9 svar på ”Träningshelg med massa dobermann”

    1. Det är Iris mamma Jamaika som just klivit ut ur bilen och fått på sig spårselen. När hon fick på sig spårselen så fick hon väldigt bråttom framåt, borrade klorna i marken och stretade mot skogen.

      Så där ser hon ju inte ut på en vanlig promenad.

    2. Har du aldrig sett en hund som drar i kopplet förut eller? Ser ut så varje gång hunden vet att det är nått kul på gång här hemma hos oss även om jag inte använder en dressyrlänk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *