Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Parkerad i cykelstället – Livet med dobermann

Parkerad i cykelstället

I dag är första gången som jag känt mig som vanligt igen efter att ha varit förkyld (därav bloggpausen). Dagar då man ligger inne på soffan och sover bort tiden och tycker synd om sig själv är husse guld värd! Särskilt om man vaknar av att han och vovvarna kommer in genom ytterdörren med orden Vi har gått en promenad på 1,5 h och båda hundarna gick jätteduktigt och fint i kopplet! Då är det nästan så jag blir frisk av glädje för husse är den mest konsekventa och petigaste koppelgående-tränaren jag någonsin mött.

I dag har Lina och jag gått en promenad med lilla grannen, hennes mamma och lillasyster. Vi gick till bibblan. Eftersom hundar inte får vara på bibliotek så parkerade jag Lina i ett cykelställ där det redan satt en golden.

Lina voffade när hon hamnade där för att tala om vem som var top dog (tror inte att golden-vovven varken lyssnade eller fattade men Lina var salig i sin tro) och sen gjorde hon några enstaka försök till att förklara vem det var som bestämde för den blonda filbunken men mest var hon tyst. Jag spionerade/fotade inifrån biblioteket.

Lina är rädd för mopeder så hon skällde ut ett gäng moppekillar som körde förbi också. När vi hade varit på biblioteket gick vi till ett gatukök och köpte korv med bröd. Lina fick halva min.

Vi mötte rätt många hundar och Lina var tyst i kanske 70% av fallen men det var väldigt svårt att inte klämma ur sig i alla fall ett voff vid möte. Huliganhund.

När vi kom hem var det meningen att jag skulle åka till klubben med Iris. Tyvärr drabbades jag av lathet och tränade hemma på tomten istället.

Plockade fram det lika delar gamla och supersnygga rosa kampskinnet och Iris blev galet glad över det. Efter dagens belöningar i trasan har jag lätt wiplash, ett blått pekfinger och två brutna naglar.

Vi tränade på läggandet, ställandet och inkallningen och länkade ihop dem på lite olika sätt och i olika ordning.

Det gick bra förutom att Iris har en förmåga att inte lyssna lika bra när jag håller kamptrasan i handen. Inget jag klaga på dock, går att bota med konsekvent träning.

6 svar på ”Parkerad i cykelstället”

  1. Jag har också varit sjuk flera dagar nu men det verkar äntligen gå åt rätt håll! :) Och som du säger, en husse är guld värd sånna dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *