Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 När knoppar brister… är Iris i vägen! – Livet med dobermann

När knoppar brister… är Iris i vägen!

Ljuvliga, härliga, underbara vår! Mycket möjligt att det gör ont när knoppar brister och hela den biten men lika härligt är det varje år när det händer!

Jätteroligt att strosa i trädgården med kameran och fånga den spröda grönskan på bild. Varje dag tittar jag noga på våra björkar för att se hur det sakta men säkert närmar sig lövsprickning även för dem.

I väntan på björkarna har jag fotat de blad som kommit längst, vet inte vad det är men det växer längs med staketet nere i hörnet på tomten. Varje bladsamling är som ett eget litet fantastiskt konstverk.
springapril11.1

AHA MATTE ÄR DET HÄR DU ÄR!? Vad gör du? Har du min boll här? Gör du något med den där grenen? Har du gömt något här? Oj, här luktar det spännade! Matte, jag tror man kan stoppa in sin nos här.. jaaaa, det kan man! Men vad är det här inne? Åh va trångt matte, jag kommer inte åt jag måste gräva!

Krafs, krafs, krafs, krafs, krafs….. 
springapril11.2

Iris brukar bli bra på bild men hon är också en rackare på att förstöra vilken bild som helst med sin närvaro! Jag lämnar Iris åt sitt projekt och smyger iväg för att fota några små tunna pinnar med gröna små löv på. Precis när jag hittar en lämplig liten pinne att fota…

Jooo, du matte, jag kom på jag har ju redan grävt där en gång och vet du jag tror faktiskt att det finns något där inne. Nu ska jag vara med dig istället, bra va? Har du sett bollen? Vad gör du? Ska vi göra nåt? 
springapril11.3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *