Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Inte så lätt att vara Lina – Livet med dobermann

Inte så lätt att vara Lina

När vi var på klubben och tränade häromdagen försökte jag ju filma men det var inte så mycket träningsfilm som blev bra. La bara upp Iris hopp på bloggen.

Däremot så har jag suttit och kollat lite på filmerna för att kika lite själv hur det såg ut. Tränade med både Lina och Iris.

När det är Iris tur att träna står Lina fint i pinnen och är tyst. Det är inte alltid Iris lyckas lika bra, särskilt när jag precis bytt hund är Iris upprörd och låter mycket. Något som stör mig så jag också bli upprörd. Då är det inte lätt att vara Lina men se hur duktig hon försöker vara när jag bråkar med Iris.

10 svar på ”Inte så lätt att vara Lina”

  1. Jag tror jag storknar! Gud så roligt!! ( När det inte drabbar en själv… )
    Ni är helt underbara. :heart: Lina :heart: Skulle gärna träffa henne lajv nästa gång vi far till Skåne :-)

  2. Hahaha, nej det är inte bara en dans på rosor att ha två hundägare. En sak som jag undrar när det gäller mina två. Varför lär den olydiga den som är lydig att sluta att lyda? Varför är det inte tvärtom?

    1. Haha, bra fråga du! Lina har lärt Iris att katter är något att skälla på… :-X

      Tur jag inte försöker nå några högre nvåer med Linas träning, hon är ju helt förstörd den hunden!

    1. Kan säga att jag inte ens kom i håg själv att jag pekade finger åt Iris, kära nån vilken oordning det ser ut att vara! Skulle ha klippt in lite träning med Lina när Iris faktiskt var tyst! :-P

  3. Helt underbart roligt ju! Jag förstår att det inte var så kul för dig just då men detta gjorde min dag!
    Kommer ihåg en rolig grej för ett antal år sedan, då såg jag en kille som tränade sin hund i parken och när han hade fingret som ett kommando. Så fort han visade fingret för hunden började den skälla.
    Kanske det Iris har lärt sig!? ;)

    Underbara dobbisar du har!

  4. Haha Madde pekar du finger åt Iris?Haha jag kan inte låta bli att skratta,jag känner igen mig.Och Lina är så snäll och tålmodig och försöker göra allt du säger åt Iris.Hihi gud va go hon är lilla Lina.
    :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *