Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dags att vakna – Livet med dobermann

Dags att vakna

Kom hem efter att ha jobbat natt. Rastade och matade djuren innan jag gick och la mig på soffan. Satte timern på iphonen på 4 h och somnade som en liten stock.

Vaknade av att någon buffade på mig med nosen. Lina. Tog upp telefonen för att se hur länge jag sovit, nästan 3 h. Försökte blunda och ignorera Lina men inom några sekunder hade hon buffat till mig igen.

Tog upp telefonen och satte på kameran precis lagom till att Iris märkte att jag nu var vaken och kom springades med en boll i munnen. Mina egen väcknings-kommitté.

Konstaterade att jag hade fått ett sms under tiden jag sov: Hej! Om du tänker träna hund i dag så får du höra av dig om du vill, Jag e jätteledig i dag!

Klart att jag skulle träna hund! Åka till klubben skulle jag, visa sjön och den stora grusgropen för mitt sällskap och sen träna lite lydnad på planen! I sol och T-shirtväder dessutom.

Att det blev världens mest ostrukturerade träning spelade inte någon roll. Vi hoppade, apporterade, lekte och pratade lite dobermann, det blir inte så mycket bättre än så.

Tack hundarna för väckningen, tack för sms:et så vi kom ut på träningsplanen!

4 svar på ”Dags att vakna”

  1. Haha, även om jag inte har två hundar känner jag igen det. Disa ska alltid väcka mig, jag vet inte ifall det är för att se om jag lever, sen lägger hon sig jämte och gosar ner sig. Kan inte somna om, och då blir det liv i luckan. Jaha matte du är vaken tjoho vad gör vi.

    Haha sötbollar.

    1. EXAKT så är det! De är smarta de små liven, ibland ligger jag vaken och blundar för att Iris inte ska märka att jag vaknat men det hjälper inte, då livar hon i luckan direkt!

      Roliga hundar!

    1. Vissa dagar hade jag inte lämnat soffan om det inte vore för hundarna. Sovit bort hela dagar efter att ha jobbat natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *