Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Din hund tränger! – Livet med dobermann

Din hund tränger!

I dag åkte Iris och jag till Helsingborg BK för att träna lite lydnad.

(Lina och jag var ute och sprang i går och det blev nästan 15 km på 1:29 så jag hade gott samvete när hon fick stanna hemma och vila i korgen i dag.)

När vi åkte hemifrån var det rätt soligt och fint, ju närmare vi kom Helsingborg desto gråare blev himlen och det började regna. Vi hade en sådan tur att det slutade bara några minuter efter att jag hade parkerat vid klubben.

Hade en plan för träningen i dag. Vi skulle köra hela lydnadsklass ett men inte i en följd. Istället tog jag tre moment i taget innan vi bröt för belöning.

Försökte göra de tre momenten så tävlingslika som möjligt, dvs inte prata med Iris annat än när man får prata även på tävling. Hade heller inte någon belöning eller godis i fickorna utan la ut kongen på gräset så fick hon varsågod på den efter avslutade tre moment.

Körde två platsliggningar à dryga 2 minuter. Iris låg men inte still. Hennes bakdel gör lite hopp ibland.

Vi var ensamma på planen men inte på klubben, det var ett litet gäng inne i klubbstugan. Den sista av dem, en farbror, gick precis samtidigt som jag stoppat in Iris i bilen.

Jag passade på att vara lite social och säga några ord.

Jag: Hej, vilken fin klubb ni har här!
Farbrorn: Är det första gången du är här?
Jag: Ja jag tillhör en annan brukshundklubb men vi åkte hit och tittade och tränade i dag.
Farbrorn: Jag såg er när ni tränade.
Jag: Ja, vi gjorde ett försök i alla fall!
Farbrorn: Din hund tränger!
Jag (började skratta): Ja hon gör det, vi försöker jobba på det!

Vilka raka puckar! Skön snubbe, dit vill jag åka och träna igen! Kan tänka mig att medhavd fika smakar gott på den stora uteplatsen de hade framför klubbstugan också. Gilla.

4 svar på ”Din hund tränger!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *