Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Spegel, spegel – Livet med dobermann

Spegel, spegel

Nu kanske ni sitter hemma och konstaterar att bilderna jag la upp i går inte var tagna här hemma på gräsmattan (ja, gräset är grönare på en del andra ställen) och det stämmer. Vi var ju på klubben!

Det var soligt men blåsigt här hemma när jag kände för att träna lydnad, därför åkte vi till vår egen klubb LaBK för där är det ofta vindstilla.

När vi kom dit var vi själva så jag kunde välja bästa platsen: väggen med speglarna och fällde ner dem.
Som ni ser på bilden ovan så fick jag hänga av mig västen direkt och lägga över ryggsäcken på bänken, det var precis så soligt och vindstilla som jag hade hoppats!

Med Iris tränade jag sen vänster om– respektive höger om halt. Jag har mest tränat vänsterhalter och insåg plötsligt att Iris hamnar helt av banan när vi svänger höger och stannar. Det tog en liten stund men sen ordnade det upp sig fint!

Lina var med mest som hejjarklack och gräsrullare men hon fick också träna när Iris hade paus. Eftersom vi var själva på klubben fick de även leka och springa tillsammans på planen under korta stunder.

Klubben är inte en lekplats och hundarna lär sig mer på att inte leka men Lina ska nog inte tävla mer och Iris väljer mig och träning över Lina om jag ropar på henne så då känns det ok.

Använder även stunder som dessa till att öva på inkallningar, det är ju också träning faktiskt. Skulle det däremot bli att ingen av hundarna lyssnade på mig eller tyckte leken var prio, då hade det varit slutlekt. Så elak är jag men man får vad man tränar.

Mest satt eller låg Lina bara i solen och hade det bra, hon såg väldigt nöjd ut med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *