Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Kobajs på Öland – Livet med dobermann

Kobajs på Öland

I helgen har vi varit på Öland av helt ohundiga orsaker, nämligen bröllop!
Hundarna följde med och själva bröllopsdagen blev väl en så där skojjig dag för dem. Efter att ha åka bil i en evighet (om man hade frågat Lina) vilade vi mest på vårt inbokade hundrum på Strand hotel i Borgholm innan det var dags att byta om och åka till kyrkan. Inte varje dag jag rastar hundarna i högklackat men det gick det också! Dessutom regnade det rätt mycket i går så det var inget direkt skojigt promenadväder.

I dag däremot lyste solen och vi åkte på lite Ölandsightseeing, tog en lång promenad runt Borgholms slott och bort mot Solliden. Som ni ser så ser hundarna mycket gladare ut när de poserade för kameran i dag!

Det går kossor där vi gick, kossor bajsar kobajs och vet ni, svarta dobermannskallar äter kobajs… Har ingen bild på det, det närmaste jag kommer är när jag och Lina chillade lite i anslutning till en bagge.

5 svar på ”Kobajs på Öland”

  1. Åh så fin du är och vad härligt med bröllop! :) Ja högklackat är inte det smidigaste hundskorna. Jag har flera par men det blir sällan att man använder dom sen man fick hund ;)

    1. Otroligt härligt bröllop var det!

      Knappt jag kände igen mig själv med smink och smycken och klackar och klänning! :beauty:

      Jag har ett svagt minne av att mina fötter gillade att gå i högklackat innan jag skaffade hund, nu blir de trötta direkt och undrar när vi ska dra på hundskorna igen! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *