Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Semestervovvar! – Livet med dobermann

Semestervovvar!

Egentligen börjar min semester först på måndag men jag ska inte jobba några fler gånger innan dess, så från och med i dag så är jag ledig fram till slutet på augusti. Det känns väldigt bra kan jag säga!

Förutom att jag klippt gräset, vattnat och fixat i trädgården så har jag tränat lydnad, lekt och kört t-sök och klippt klorna med/på båda hundarna. Uppenbarligen får jag energi av att vara ledig. Iris och husse har varit ute och sprungit en mil dessutom.

När de var ute och sprang solade Lina på tomten och jag rensade ogräs. På tal om ogräs så har en del av vår tomt förvandlats till ett vallmofält och jag har inte hjärta att klippa ner dem innan de blommat över. Lina gillar vallmodjungeln och hon var snäll nog att posera framför några av blommorna i dag.

Planen är att hunda mig så mycket som möjligt under hela semestern och det ska bli så roligt!

4 svar på ”Semestervovvar!”

  1. Ååh vilken fin vallmoäng (och ännu finare hund!), skulle också vilja ha en sådan äng med tanke på att gatan jag bor på heter just vallmostigen :)

    1. Vilken fin adress!

      Jag gillar vallmoblommor väldigt mycket och just nu håller jag på att klura på om man kan ta frön från dem så jag kan odla dem lite med flit nästa år!

  2. Fin bild! Antingen, får de stå kvar, och fröa sig själv. Ta annars frökapseln, och torka den :-)

    1. Jag hade tänkt ta frökapslarna, men jag vet inte om man kan göra det nu eller måste vänta på att de liksom torkar på stjälken… ?:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *