Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Inte på topp – Livet med dobermann

Inte på topp

Iris har fått ett litet sår på ena trampdynan. Hon har slickat på det så där dumt. Nu vill jag sätta en tratt på skallen på henne.

Samtidigt löper hon och då vill jag ju att hon ska få hålla sig ren och tvätta sig, det kan man ju inte om man har tratt. Just nu har Iris en rosa strumpa på tassen, vi får se hur många minuter den stannar där…

Jag har ont i bihålorna, är lite snuvig och det känns som jag ska få halsfluss när som helst. Men ingen feber har jag och då är det bara att hålla sig uppe och vara på jobbet som vanligt.

Vi är lite off här kan man säga. Till råga på allt så återställde jag inställningarna på bloggen så nu sitter jag och bråkar med css-mallar, jag ångar att jag tryckte på den knappen!

Det är helt fritt fram att ömka både mig och hunden.

15 svar på ”Inte på topp”

  1. Hej! Halkade in på din blogg i går, och från och med nu har du en ny bloggläsare :-)! Äääälskar dobermanns sedan jag träffade två underbara tikar i Kiruna 1995. Men någon dobbis har det tyvärr inte blivit av olika anledningar, men en Rhodesian Ridgeback-tjej på dryga året förgyller (och ger oss gråa hår) just nu.
    Krya på er – vi hörs igen :-)!

    /Ia

    1. Åh va roligt! Tack för snälla kommentaren! :))

      Känner igen det där med ettåringar som ger gråa hår, Iris var guldmedaljör i hopplös hund vid den tiden.

      När vi bodde på Lidingö så hade Lina en RR-kompis som hette Aston, honom gillade vi väldigt mycket! Han var typ dubbelt så stor som Lina..

      HÄR är några gamla bilder på dem.

    1. Tack.

      Näe, just nu är jag inte riktigt helt överens med alla marginalerna kan jag säga, hoppas lösa det under dagen/kvällen… med lite tur. :-P

  2. Hei!

    Jeg kom over bloggen din for et par dager siden og gleder meg over å lese den. Den er veldig morsom å lese. Jeg har en brun dobermann tispe på 14 uker som heter Luna. Det er min første dobermann. Mine mål er å drive lydighet og rundering. Nå går vi på valpekurs. Luna er ei fantastisk tispe, veldig mild og yndig i uttrykket. Elsker alle, mennesker og dyr. Vi håper og arbeider med at det skal fortsette slik. Ville bare heie på dere!! Håper du forstår norsken min:) Hilsen Hege

    1. Idén att radera allt var bra, att inte kopiera css-mallen innan var en sämre idé… nu när jag slagits med den några timmar så tror jag att allt är som det ska och till och med lite bättre igen.

    1. Tack Annika, man mår så mycket bättre när någon tycker synd om en. :D

      Skönt väder i dag! Även om jag inte orkade gå någon långis med hundarna i dag så var vi ute på tomten och krattade löv, det var skönt ute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *