Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Sängläge – Livet med dobermann

Sängläge

I går var jag på sjukhuset och fick pröva på att vara patient istället för sjuksköterska. Det var jobbigt och när jag kom hem var jag tvungen att ligga ner och ta det lugnt resten av dagen sa doktorn.

När jag kom hem från sjukhuset gav jag därför hundarna varsitt märgben ute på tomten så att de skulle ha lite att göra ute samtidigt som jag gjorde så lite som möjligt inne.

Det var inte så många grader i luften så hundarna fick ha på sig sina fleecetröjor när de gnagde på benen. Både Lina och Iris verkar trivas påklädda även om jag sällan märker av att de fryser.

Husse och hundarna var ute tills det började regna och blåsa. Då ställde Lina och Iris upp på mitt soffläge 100%. Lina var den som hoppade upp till mig där jag låg i soffan och la sig vid mina knäveck. Efter kom Iris som till varje pris också skulle klämma in sig så nära hon bara kunde. Slutade med att hon hittade en liggplats även om framtassar och huvud hängde utanför soffkanten.

Jag somnade mellan hundarna och vaknade en bra stund senare av att jag var väldigt varm och akut behövde röra på mina ben som låg fastkilade mellan hundarna.

I dag var jag så rastlös att jag var tvungen att göra något utomhus. Eftersom jag aldrig samlade upp alla löven jag krattade ihop häromdagen så fick jag börja om lite på nytt då det blåste rätt mycket i går. Tretton säckar löv senare har jag nu tagit det värsta i alla fall. Mina bortskämda hundar fick nya ben att tugga på under tiden.

När jag hade krattat klart tränade jag med Iris. Lina var hjälpreda. När Iris skulle träna platsen fick Lina vara med hon också. Fast Lina fick ligga på en filt så att jag kunde träna transport till platsen med Iris och lite sånt. Syns inte på bilden men Lina höll på att somna under tiden vi övade! Hon låg och nickade till. Ändå fick hon precis lika mycket godis och beröm som Iris fick varje gång vi var färdiga.

Tränade fjärrdirigering och inkallningar med Iris också. I morgon är det dags för nytt kurstillfälle och innan dess ska jag försöka få till ett ordentligt träningspass till. Det går inte att bli försoffad bara för att man varit patient ett tag!

5 svar på ”Sängläge”

  1. Det såg ut att vara härliga fleecetröjor med bra passform för den kroppstypen (vi har en frusen Rhodesian Ridgeback)! Var får man tag i dem?
    Och krya på dig :-) !

    1. Ja, de är bra tröjjor faktiskt! Det är Fanny som sytt dem, hon har dobermann själv och jag vet att hon sytt dem i storlek hane och tik för just dobermann. Beroende på hur din hund ser ut i kroppen och vikt så borde ju kanske en ”hane” passa?

      Det finns fler bilder på tröjan HÄR och där hittar du även facebooklänk och mail till henne. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *