Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En bra träningskompis! – Livet med dobermann

En bra träningskompis!

Iris och jag åkte för att träna med Eva och Vega på Hörby BK, det var ett tag sedan sist och det var kul att se dem igen!

Sist vi sågs var Vega lite låg och matte också. Nu var både Vega och Eva tillbaka på banan igen och det syntes! Vegas svans viftade hela tiden när de tränade och Eva är så duktig på att anpassa träningen till sin hund. Jag älskar folk som individanpassar träningen och verkligen ”ser” sin hund! Jag är inte alls lika duktig på det själv.

Filmade dem lite när de tränade fritt följ och fjärren, mest för att visa Eva den fina viftande svansen. Sen vet jag att det är bra att se sig själv på träningsfilm.

Iris som varit rätt understimulerad den sista veckan var som en liten krutdurk med socker på. Helt vild.

Om man frågar Iris vad som var bäst med träningen så skulle hon utan tvekan svara att det var att hon fick leka med några fleeceleksaker som Eva hade gjort. Eva ville att Iris skulle testa många och Iris testade väldigt gärna kan jag säga! Hon drog och slet och ruskade och bet allt vad hon orkade.

Det bästa ned träningen för mig var att Eva såg en liten detalj som jag aldrig har tänkt på förut, ändå var det så uppenbart när hon sa det. En liten detalj som jag funderat på länge, varför just det går så dåligt. Eva såg och sa.

Att ha någon som står bredvid där när du tränar och granskar kritiskt är grymt! Tack Eva!

4 svar på ”En bra träningskompis!”

    1. Eva kom på varför Iris kan gå fint och samlad linförighet på träning men börjar ljuda och studsa i samma ögonblick någon ska kommendera oss.

      Jag har inte kommit på innan vad det är jag/hon/vi gjort som fått Iris att bli så konstig.

  1. Kul att se sig själv på film :) (fick ju se lite på träningen också)

    Jag är för dålig på att filma mig själv när vi tränar. Tror man hade känat en hel del på att göra det liute oftare.
    Hoppas vi kan ses snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *