Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Kul liten borste – Livet med dobermann

Kul liten borste

hundtandborste I dag var jag på apoteket för att hämta lite piller. När jag stod och väntade på att det skulle bli min tur tittade jag i djurhyllan under tiden.

Hittade en hundtandborste som jag bara var tvungen att köpa fast den kostade typ 95 kronor eller nåt.

Åkte hem och visade den för hundarna, talade om hur bra den lille borsten var. Hundarna blev jätteimponerade och Iris ville ha tandborsten bära runt på den. Till och med Lina var nyfiken på den nya saken.

När vi däremot skulle borsta med den, då tyckte Iris inte alls om den. Linas nyfikenhet tog också slut direkt. Det står på förpackningen att man ska borsta med små korta rörelser, en tand i taget. Men det inte ett ord om hur man skulle hantera hundtungan som jobbade stenhårt för att få bort tandborsten.

Tror Iris tunga blev renare än tänderna vi borstade men några tänder blev borstade innan jag gav upp i alla fall.

En borste gör ingen vana men nu kan jag inte skylla på att jag inte har en proffstandborste till dem i alla fall.

5 svar på ”Kul liten borste”

    1. Samma här. :-( Jättedålig.

      Nu ska vi försöka blir lite bättre i alla fall, borsten lockar till borstning.

  1. Selma & Vinna som för övrigt bara äter rå mat & i och med det mjuk & blöt mat, låter hälsa att märgben är världens bästa & trevligaste proffstandborste! Selma har aldrig så mycket som ett smuts på sina tänder, absolut ingen tandsten. Inte Vinna heller såklart, men hon är ju bara 1år så det är inte lika märkvärdigt.;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *