Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Här är det mörkt – Livet med dobermann

Här är det mörkt

Vi har ätit julmat och Lina och Iris fick smaka köttbullar.

Vi har åkt spark hemma på mammas gata, jag gjorde misstaget att ställa mig bakom Iris på en ostabil, liten, svårstyrd spark. Nära döden skitläskigt! Iris som skallar envist i starten när hon inte får springa så fort hon vill väckte nog halva kvarteret på kuppen.

Vi har åkt skidor tre dagar på raken, den sista dagen i nollgradig nysnö som gjorde oss trötta och långsamma men lyckliga ändå.

Vi har gått långpromenad med hundarna på kvällarna.

Varje natt och dag har det snöat och vi har skottat fram bilen mer än en gång under julhelgen.
juldagen2012
Dagen vi åkte från Skåne hade jag feber och var genomförkyld med ont i hals och bihålor, jag har snorat och harklat mig genom julen med hjälp av Alvedon. Ändå har jag njutit av varje snösekund! Det var riktigt tungt att åka till Skåne i dag med konstant regn och plusgrader som bara steg längs hemvägen.

Min del av Skåne är snölös och helt svart, Katrineholm hade lite för mycket snö och var härligt ljust och fint!

Fick en påse goda saffransbullar av mamma med oss hem. Väl hemma lastade vi ur bilen och lämnade hundarna inne i huset under tiden som vi lyfte av takboxen från bilen (nej, vi chansar inte denna gången). Det tog inte många minuter. När jag gick in igen låg bullpåsen tom på hallgolvet! Båda hundarna såg skyldiga ut när jag började gapa arga svordomar om elaka hundtjuvar. Husse luktade båda i munnen efter avslöjande bulldoft utan framgång.

Julen och snön är död.

Är det meningen att jag ska vara lycklig och spåra nu på all barmark? Tyvärr är inte 4 grader och regn mitt favoritväder så risken är att vi leker inomhuslekar ett bra tag framöver.

4 svar på ”Här är det mörkt”

  1. Jag har aldrig tyckte att spåra är roligt, vega tycker men inte jag :/
    Kanske är för att jag inte är så kunnig..

    Ni verkar ju haft en hundig trevlig jul :) Härligt!!

    Gulligt med Iris bland sockarna i fönstret!

    1. Att spåra själv är trist, att spåra med andra är kul. ;)

      Allt jag önskade mig var en massa julmat och snö och det fick jag så jag är mer än nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *