Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina spelar korvskådespel – Livet med dobermann

Lina spelar korvskådespel

Stod och skar upp korv och lite annat gott till några grillspett i går. Ett par mörka ögon dök upp på andra sidan diskbänken och spanade diskret över kanten.

Eftersom jag är en vek karaktär så kastade jag en liten korvbit mot de mörka ögonen som såg så hungriga ut.

Lika dålig som jag är på att stå emot hungriga blickar är jag tydligen på att kasta, för korvbiten trillade inte ner på golvet utan stannade uppe på bänken.

Linas hungriga ögon försökte med telepati få korviten att röra sig men det gick inte! Jag sa därför varsågod till att sätta upp tassarna på diskbänken och ta korvbiten där.

Lina tog sin korvbit i ett nafs och dröjde sig sedan kvar med tassarna på kanten. Hon nosade lite på en pyttebit ruccola som blivit kvar på bänken… hon tittade lite på sina tassar så fina de var i dag minsann!

Hon tittade ut genom köksfönstret.. och nosade ner i diskhon… men nu hade till och med jag börjat ana vad det var hon egentligen hade i kikaren.
Ändå måste jag ge henne cred för den otroligt övertygande och förvånade min hon visade när hon låtsades upptäcka att Nämen, här ligger det ju meeeer korv?! Det hade jag ingen aaaaning om!
Jag hade ju bara stått med ett leende på läpparna och fotat det hela men nu började jag känna att mina grillspett var i farozonen. Nu visste ju den kära Lina att hon var ute på minerad mark att jag hann bara säga L:et i hennes namn så försvann hon så fort så fort ner bakom bänken och förvandlades till ett par söta oskyldiga ögon på andra sidan igen.

19 svar på ”Lina spelar korvskådespel”

  1. Man behöver inte ha träffat Lina för att bli ett fan! Hon verkar ha en underbar personlighet! :)

  2. Vilken ljuvlig Lina. Tror jag det att man passar på att få sig en korvbit. Idag såg jag en duktig dobermann tävla i agility. Kul!

  3. Synd man inte kan tävla i korvtiggeri. Jag tror Lina hade tävlat i högre klasser! :wink:

    1. Det är ju helt och hållet en smaksak. Så länge inte hundarna tar eller försöker stjäla mat utan att ha fått varsågod så stör det mig inte ett dugg att ge dem en godbit eller en pannkaka :wink: lite då och då.

  4. Fina tiggiga Linisen och roliga du! Du skriver så otroligt underhållande så man kan inte göra annat än att sitta här hemma och le! :)

  5. Hej!! :) har läst här ett tag nu och förundras helatiden om vilken kvalite det är på dina videos och bilder, vad använder du för kamera?? :) det är nämnligen mitt största problem med mim blogg när jag ska försöka få till bra bilder på hund eller hästen. :) får gärna skriva till mailen. Ha det gott!

    1. Tack Malin! :)

      Jag har en Nikon 300s att ta kort med och videokameran är en Canon legria hf200. Är väldigt nöjd med grejjerna! :D

  6. Lina har få paradgrenar men att vara söt och snäll det vinner hon guldmedalj i typ varje dag. Hon är en skojig hund på sitt helt egna sätt. :love:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *