Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vårsol och skidor – Livet med dobermann

Vårsol och skidor

3mars13.2 Jag har varit sjuk i några dagar nu, feber och maginfluensa. I dag är första dagen då jag vaknade och kände mig som vanligt igen. Kunde, orkade och ville vara uppe och ute. Jätteskönt och som bonus lyste solen ute på blå himmel.

Dagen har varvats mellan att titta på Vasaloppet, fota de dobermann som var på helgkurs med Peter Andreasson, titta på femmilen och träna med Iris ute på Iris BK (dvs i trädgården).

Lina och husse tittade också på skidåkningen, sedan gick de en långpromenad i solskenet.

Tomträningen gick bra. Vi tränade lite på att klicka in Iris huvud närmare min kropp så hon inte sitter och lutar ut så mycket med skallen som hon alltid gör. Byta vinkel på lilla huvudet helt enkelt.

Vi ställde hindret i solen och övade på hoppet. Det kändes härligt att kunna ha vårjacka på och det kändes som att vårluften bar Iris rätt bra över hindret. Hon är duktig på hoppet!

Jag tror minsann att det är dags för träningsträff hemma hos mig nu, det gäller bara att hitta ett datum när alla kan.
3mars13.1

8 svar på ”Vårsol och skidor”

  1. Vi vill också ha barmark och gräsmatta att träna på! Både jag och Donax har studerat bilderna noga och kan konstatera att vi är rejält avis på er :-) .

    1. Vi har varit så sabla avundsjuka på er snö hela vintern att det nästan känns lite ok att det är er tur att vara avundsjuka nu! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *