Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Shoppingen gick bra i alla fall! – Livet med dobermann

Shoppingen gick bra i alla fall!

Gick och la mig efter nattjobb och sov några timmar innan jag studsade (allt är relativt) upp och åkte till Höör BK för att möta Eva och Vega för lite träning. Lite kallare, lite mer snö på backen i Höör men solen lyste och allt var mys ändå.

Både Lina och Iris fick följa med även om det bara var Iris som skulle tränas. Dagens träningspass blev bara ett kvitto på att Iris och jag tränar för lite lydnad och att jag styr upp vår träning för lite. Studs och nafs och bus. Dvs inget nytt. Eva kom däremot med bra tips (som vanligt) på saker hon såg som jag kunde testa för att få bort några av olaterna. Eva är bäst faktiskt.

Eva och Vega var duktigare, även om de hade några småsaker som inte funkade lika bra som vanligt.

Som tur är kan man ha det väldigt bra även om man inte är så nöjd med dagens träningspass. Iris vet ju inte att vi var dåliga, hon hade nog ett bra träningspass. Hon fick springa mycket, vi körde lite agility och hon fick lek och belöning för det som gick bra.
27mars13vega
När träningpasset var färdigt sa Eva att vi skulle åka till Teba ”för det var så stort och de hade allt”. Jaja, tänkte jag och antog att det inte var mer välfyllt än något annat stort ställe jag varit på.

Fel, fel, fel jag har ALDRIG varit i en så välfylld hundbutik. De hade allt, alla märken och… allt! Jag kunde inte låta bli att köpta lite smågrejjer som jag tyckte kunde vara bra att ha, det kostade 1 500 kronor.
27mars13teba
Undrar om jag någonsin kommer att kunna åka förbi Höör igen utan att stanna till på Teba, farlig butik det där!

4 svar på ”Shoppingen gick bra i alla fall!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *