Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rikslägret har börjat – Livet med dobermann

Rikslägret har börjat

På plats i Tånga hed. Varm första dag men inte lika galet varmt som tidigare i veckan. Mindre grupp i år än förra året. Kan vi vara 25-30 dobermann i år?

Iris och jag kör sök och även om vi tränat själva söket i skogen många gånger så är ju brukslydnaden ny för oss. Just i dag var det lite oklart var spår- och sökmarkerna var så därför började vi med lydnaden. Kryp och framförgående är inte saker vi pysslat med förut, kul med nya moment!

En annan sak som skiljer årets läger mot förra årets är att allt är mer samlat här. Vi kör vår lydnad på en plan här i anslutning till husen där vi sover, IPO-gänget har sina indiantält på en stor plan bredvid. Dvs alla är på samma ställe.

Det ligger en skjutbana i närheten där det pangat rätt mycket i dag. Lina var stressad och flåsade av det men jag hoppas faktiskt att hon vänjer sig, det är på avstånd och det är så frekvent att till och med hon borde fatta till slut att det bara är att ignorera.

För en bloggnörd som jag så måste jag säga att det är trevligt att Tånga hed har trådlöst nätverk så jag kan blogga hur mycket som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *