Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris var där när han signerade rumpan – Livet med dobermann

Iris var där när han signerade rumpan

robbie13.1 En viktig händelse inträffade under kennellägret. Så viktig att vi på kvällen hoppade ur hundkläderna, duschade noga, kammade till oss och åkte in till centrala Göteborg. Iris hade ett fint halsband och Lena var blond och rosa.

Väl där mötte vi upp med Iris systerson Allan och hans matte och husse. Iris som skällt på Allan när han kommit för nära under dagen när vi tränade fattade nu att vi var på gemensam utflykt och sa ingenting.

Tillsammans gick vi sedan till en park och rullade ut en filt och satt där och väntade på att det viktiga skulle börja.

Allan fick ett märgben att knapra på och han märkte inte ens att hela parken var full med folk som hade fått samma idé.
robbie13.2
Parken låg precis utanför Ullevi och ingen mindre än Robbie Williams hade konsert där den kvällen. Vi satt precis så att vi kunde se in på de stora bilskärmarna vid sidan av scenen. En av oss satt lite som förtrollad under konserten, vi andra diggade lite och pratade hund samtidigt.
robbie13.3
Dock tittade alla så noga vi kunde när Robbie signerade och pussade rumpan!
http://www.youtube.com/watch?v=Dfyd64vsPaI
Iris genomgick en förvandling när vi var i parken. När vi kom var det ljust och hon brydde sig inte så mycket om vilka som var där eller rörde sig på gräsmattan. När det blev mörkt blev Iris väldigt noga med vilka som kom och gick och rörde på sig i parken! Då skällde hon och vaktade oss noga.

När Robbie var slut och 65 000 personer som varit där skulle ta sig hem samtidigt blev det trångt. Iris brydde sig inte om trängseln men blev väldigt förvånad och stannade till när en lite äldre man på kanelen med en korv i handen gick rakt in i rumpan på henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *