Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris och Lina på luren – Livet med dobermann

Iris och Lina på luren

Att vara dobermannägare och iphoneägare samtidigt är en sport. Samtidigt är det nästan omöjligt om ni frågar mig att hitta ett snyggt och bra skal eller fodral för att skydda lilla luren.

vistaprintmobilskal Det första jag gjorde när jag fick min första iphone var att tappa den rätt ner i snön plopp! när Iris och jag var ute och åkte skidor. När jag tog upp telefonen hade snön fastnat i ett jämt lager och den såg ut som en vit snörektangel.

Jag har tappat telefonen i diverse sökskogar och haft sån tur att jag hittat den varje gång, det gäller att komma på var man låg och gömde sig bara.

Jag har tappat den när jag varit ute och busat med hundarna på gräsmattan och hittat den efter att regnvädret dragit förbi. Där har lilla telefonen legat blank och blöt ute på gräset.

Jag har tappat den i golv, asfalt och på marken, vilket inte varit hundarnas fel alla gånger men Iris har säkert varit skyldig några gånger.

Jag har spräckt skärmar och har just nu en liten spricka på baksidan av min senaste telefon. Jag gör vad jag kan för att skydda den, luren åker i bajspåsar i fickan när jag är ute med hundarna men jag använder den så ofta att fota med att den hamnar lite här och var ändå.

För att skydda den så gott jag kan så beställde jag ett skal i dag, från Vistaprint.se. För 138 sköna kronor (inkl frakt och hit och dit) får jag mina bästa på telefonen!

Ett svar på ”Iris och Lina på luren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *