Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hundlöpet 2013 – Livet med dobermann

Hundlöpet 2013

Nu är det några år sedan som det började på Lidingö, loppet där du springer med din hund och som nu sakta men säkert sprider sig till andra städer. Förra året funderade jag starkt på att springa det i Göteborg, i år har det kommit till Malmö!

Man kan välja mellan att springa fem eller tio kilometer.
hundlop13
Jag kände mig genast sugen på att springa när jag såg hemsidan och bytte direkt om till löparkläder och gav mig ut och sprang med Iris. Vi sprang fem kilometer på lite under halvtimmen. När vi kom hem anmälde jag mig till loppet tillsammans med Iris.

Nästa gång vi springer ska hon få springa i drag med sele så ska vi se om det blir lite bättre tid. Det är nämligen inte min kondis som kommer att ta oss i mål på hundlöpet, det är Iris.

Kul att göra något tillsammans ska det bli! Hoppas att det är många glada hundar och ägare anmälda.

5 svar på ”Hundlöpet 2013”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *