Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Spår och viltspår – Livet med dobermann

Spår och viltspår

Idag var vi på spårkursen. Lina har föremålsintresse noll. Detta gör att hon går rakt förbi leksaken eller trasan som ligger i slutet av spåret. Då är det svårt att få upp en motivation att spåra om det inte finns någon drivkraft att ta sig till slutet för att få belöningen. För att inte tala om hur svårt det då blir att få Lina att bry sig om apporterna som ska ligga längs spåret. Det verkar som om spårningen för Linas del kommer att bli rena köttbulle-spåren i fortsättningen. Dvs jag kommer att fortsäta lägga lite spår för hjärngympans skull och för att det är kul. Med något gott att äta i slutet av spåret.
.
Däremot så ska jag ta reda på vad Lina tycker om att viltspåra istället. För jag är helt säker på att hon gillar att nosa efter djur i skogen. Ska bara hitta någon som är bra på det, så vi gör rätt. Micke på Stefans Hundtjänst visste en bra instruktör som han tipsade mig om. Kul!
.
Då gäller det bara att sätta sig in i hur man får tag på blod och delar av stackars döa rådjur. Finns sånt på ICA?
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *