Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hur långa klor på 8 veckor? – Livet med dobermann

Hur långa klor på 8 veckor?

Eftersom jag jobbar natt hela helgen så har mitt umgänge med hundarna i dag mest gått ut på att jag använt dem som gosedjurs-substitut i soffan. Rätt mysigt tycker jag.

Flickorna har passat på att leta upp de ställen där solen lyst in genom fönstren och tupplurat där. Iris passade till och med på att använda Linas rumpa som varm och mjuk kudde.
Annars var det faktiskt Lina som väckte mig vid 14-tiden när hon gick omkring och klickade med sina klor i parketten. Jag tål ju inte det ljudet och det enda vettiga jag faktiskt hann göra i dag vara att klippa klorna på bägge hundarna. Nu är det tyst på golven igen!

När jag var i djuraffären för några dagar sedan och skulle köpa ben började jag prata lite med flickan som jobbar där om kloklippning. Frågade henne om de har många kunder som kommer in med sina hundar för kloklippning och hur ofta de i så fall kommer dit. Hon svarade att de flesta kommer någon gång i veckan eller varannan men att det inbland dröjer upp till 6-8 veckor innan mattarna och hussarna får ändan ur vagnen.

6-8 VECKOR! Jag som blir stressad om det gått mer än en vecka eller att det börjar låta mot golvet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *