Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris skalle i backen i mitten – Livet med dobermann

Iris skalle i backen i mitten

Mötte Eva och Gabbi i Lunda i dag för att träna med hundarna. Jag var först på plats och hann träna en stund med Iris innan de andra dök upp.

När vi väl samlades alla tre och Gabbi frågade om vi skulle köra en platsliggning så var jag supersnabb med att svara ja och önskade direkt att få lägga Iris i mitten. Ibland tränar man saker för sig själv och tror att hunden kan det även med störning eller i ny miljö men har fel, fel, fel när det väl kommer till kritan och hunden kan inte alls.
1okt13.3
Därför var det väldigt skönt och kul att kunna ta den här bilden på våra tre dobermanntikar med Iris skalle i backen i mitten! Hon kan och hon är duktig och jag litar på henne på ett helt annat sätt nu. Hurra!

2 svar på ”Iris skalle i backen i mitten”

  1. Ser ut att vara alldeles för lugnt ;) Plex & jag kommer nästa gång så ni kan få riktig störningsträning :P
    (Nej, men det där ser ju prima ut. Vill gärna vara med nästa gång!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *