Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bitkudden med på lydnadsträningen – Livet med dobermann

Bitkudden med på lydnadsträningen

I måndags tog stormen Simone vår träningstid. I går när vi åkte för att träna insåg jag att det blir mörkt vid 17-tiden så det gällde att skynda på lite när vi tränade.

Det regnade och blåste men det gjorde inget, det är bara bra att träna i lite sämre väder. Innan jag rastade och tränade med Iris hjälpte jag ett av de andra ekipagen med lite inkallningar och lek. En yster dobermannfröken på 6-7 månader. De är skojiga i den åldern!
20131102
Jag hade med mig Iris bitkudde och trodde att jag skulle behöva be någon av de andra om hjälp med att hålla den men det gick bra att ha den som extern belöning. Två gånger rusade hon i väg när hon trodde att det var dags att belöna sig själv men då ropade jag faktiskt tillbaka henne och det gick det med.

När hon väl hade fått varsågod så var hon däremot rätt kass på att släppa kudden på ”loss” så det övade vi också rätt mycket på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *