Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En bra avslutningsdate! – Livet med dobermann

En bra avslutningsdate!

Eftersom Lina och Expo skulle bli av med holter-grejjerna och vi skulle skicka in dem i samma paket så passade vi på att köra en sista gemensam date igår.

Vädret var soligt så vi beslöt att ses på klubben med alla fyra djuren för att träna. Jätteroligt!

Jag hade med mig både metall- och träapport och Iris blev glad över att få springa och hämta. Enda grejjen jag hade synpunkter på var att hon satte sig lite långt bak vid ingången.

Expo övade också och han hämtade metallen lika fint!
Jag övade även linförighet med Iris och jag trivs bäst med kopplet i vänsterhanden då jag kan gå med normal armpendling utan att kopplet slår mot mina ben. Det känns som om jag bestämt mig men synpunkter eller tankar kring detta mottages tacksamt. Jag bestämde mig för att vi skulle öva på att ta ”vi har just vunnit en tävling”-bilder också och Iris passade på att öva på segerpussen när vi ändå höll på. Lina fick gå lös rätt mycket när vi andra tränade och så fick hon öva på långa inkallningar men hon fastnade inte på någon bra bild när hon gjorde det.

Sist men inte minst så fotade jag Emelie och Anna när de tränade lite med kamptrasan som belöning. Roligast blev ju så klart bilderna då trasan var inblandad.
Ett bra avslutningsdate med Emelie och hundarna!

Detta inlägget är skrivet på min iphone då min dator nu ligger i en kartong precis som mer eller mindre allt annat vi äger och har. (Likt en tv-kock förberedde jag bilderna till det här inlägget redan igår)

Nästa inlägg på bloggen blir från det nya huset i Skåne…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *