Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris testar Fannys täcke – Livet med dobermann

Iris testar Fannys täcke

Jag är jättenöjd med vovvarnas Hurtta-täcken som de har. Jag har använt dem flititgt i bilen nu i vinter före och efter skidåkningen för att de inte skulle frysa. Men när vi gått på promenader eller hundarna har rört på sig så har de gått utan.

Inte för någon av hundarna visat tecken på att frysa men så har jag antingen tränat dem en och en i kylan eller så har jag hållit på att kränga på och av täcken på dem. Att träna t ex lydnad i Hurtta-täckena har det nämligen inte varit tal om. De är för otympliga på något sätt.

Därför bestämde jag mig direkt för att jag ville ha två när jag såg att Fanny sålde fleecetäcken som är måttanpassade för dobermann!
Fanny beskrev täcket så här när jag frågade henne om det;

Täcket ska vara ett multitäcke, man ska kunna träna i det, hunden ska kunna ha det i bilen och röjja med sina polare i skogen! Därför har vi sytt det ganska tight. Man vill ju kunna se hundens kroppsfrom när man tränar och så vill man inte att täcket ska fastna överallt när de springer i skog och mark samtidigt som det ska vara VARMT!!! Det är sytt i dubbel fleece för att värma lite extra!

Fanny berättade även att hon använt sina täcken flitigt under vintern och att hon hade tvättat dem upp mot 20 ggr redan och det hade gått utmärkt. Perfekt!

Vi fick våra täcken i går men då skulle vi ju åka till Ultuna så det blev täck-test i dag istället!

Iris testar att se snygg ut i täcket. Plätt-lätt. Men så la jag ut en boll flera meter bort och sa varsågod för att se hur det satt i farten

Täcket passade bra att göra rivstarter och sträcka ut hela kroppen i utan problem

Det gick lika utmärkt att springa sitt snabbaste och se galen ut under tiden.

Till och med när Iris tog sats och flög fram genom luften de sista metrarna mot bollen så satt täcket som ett smäck!

Lina var inte med och testade täcket eftersom hon hade en EKG-dosa fastsurrad på ryggen men hon har fått ett lika fint och lika rött täcke hon också! Sen vet jag att Fanny sytt upp dem även i svart och några rosa har det också blivit!

Vill du ha ett täcke så finns de att beställa via Fanny Östervall på dogstore@hotmail.com eller via www.dogstore.se. Dogstore finns även på facebook där ni kan se fler bilder och vilka andra raser som täcket finns uppsytt till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *