Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 438 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 438 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 490 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Hur kan man låta bli? – Livet med dobermann

Hur kan man låta bli?

13feb14 I går blev det plötsligt så vackert soligt ute att jag bara var tvungen att gå ut så fort jag vaknat (hade jobbat natt så det var redan mitt på dagen).

Iris och jag gick ut på tomten. Jag tog en runda och plockade upp de hundbajsar som hamnat på gräsmattan. Normalt så avskyr jag att det ligger bajs på tomten och ta upp direkt men nu har det varit lite slarv ett tag.

Efter det vårstädade jag gräsmattan från björkpinnar. Nu tyckte Iris redan att jag pysslat med annat för länge. Hon hämtade en leksak som hon la i min pinnkorg. Hon började gå fot och tittade uppmanande på mig.

Hon ville göra något tillsammans med mig och hon ville träna. Hur kan man låta bli att säga nej till det? Går det att ha en dobermann och inte vilja träna med den?

Så vi tog en boll och satte fast i en gren som extern belöning och sen körde vi hopp, inkallningar, ställande, läggande och linförighet.

Iris lilla BK har öppnat för säsongen! Känns jätteroligt!

7 svar på ”Hur kan man låta bli?”

    1. De flesta av oss har ju sin dobermann som sällskapshund men har den inte bara som sällskap om det var så du menade?

      Ja, får man inte så mycket snö som jag vill ha så får man ju göra det bästa av saken :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *