Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina har blivit… snällare – Livet med dobermann

Lina har blivit… snällare

Hon var inte elak innan, men hon har blivit snällare ändå. Igår då vi var i fårhagen var det 17(!) hundar där. Då är det full fart vill jag lova! Lina är dessutom rätt populär. Många som vill nosa på och springa efter henne. Är ju inte alltid som Lina tycker att just dessa hundar som förföljer henne är de roligaste. För några månader sedan hade hon sagt ifrån rätt fort genom att snurra runt, klappra med tänderna i luften och skälla ut den jobbiga, efterhägsna, hunden.

Plötsligt så låter Lina hanhundar, valpar och alla möjliga typer hänga efter henne nästan hur länge som helst innan hon tröttnar och blir sur. Hon har fått mer tålamod och jag tycker inte att hon säger till lika "skarpt" eller hur jag nu ska förklara.
Som exempel så kan jag säga att denna hund skällt på Lina varje gång hon kommer i närheten av honom både igår och idag när vi var i hagen. Och han har inte skällt lite heller. Lina bara vänder om och kutar iväg åt annat håll, lika glad som tidigare. Dessutom har både jag och Magnus till vår stora glädje upptäckt att Lina börjat lyssna bättre på oss, både vad gäller inkallning och att lyda i allmänhet. Så hon är både lydig och snäll.

Det är kul när den osäkra hundägaren på väg in i rastgården tittar på Lina och frågar "Är hunden farlig?" och innan man hinner svara så ropar de andra hundägarna "Nej då, hon är sååå snäll!" Då är det kul att vara dobermannägare!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *