Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vi är på jobbet – Livet med dobermann

Vi är på jobbet

När jag satt hemma och skrev om gräset på Gärdet så skulle jag ha befunnit mig i bokhandeln. Det var tydligen jag som skulle öppna butiken idag! I min värld skulle jag börja jobba klockan 12 och inte klockan 9. Följdaktligen hade jag inte så bråttom som jag borde ha haft imorse.
.
När min arbetskamrat ringde och informerade mig om mitt misstag så blev det bråttom vill jag lova! Lina och jag fick därför gå en mycket rask promenad till centrum och vi var väldigt varma när vi kom fram. Kunde ju inte hoppa på bussen, Lina skulle ju rastas. Så då blev det bastu-promenad istället. Som tur är så är det väldigt svalt och skönt inne i affären.
.
Nu ligger Lina här i kassan och knaprar på ett ben (helt klart en muta från min sida) och tar en liten tupplur då och då. Ute är det varmt som i en ugn och det åskar och mullrar där ute. Så vi har det bra här inne i butikssvalkan även om jag vet att detta inte är Linas favoritställe. Så fort vi jobbat klart ska vi åka på hundskola på Stefans Hundtjänst. Hoppas att det har slutat åska då.
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *