Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Sömn – Livet med dobermann

Sömn

Lina är ju så duktig på att säga till när hon behöver gå ut, så det är fel av mig att klaga. Men när hon väckte mig strax efter 7 denna morgon och jag rätt snabbt kunde konstatera att jag hade väldigt ont i huvudet, då tyckte jag synd om mig själv! Jag ville inte gå upp. Givetvis gjorde jag det och vi gick ut på en promenad. Väl hemma igen hoppar Lina ner i sin korg och somnar på mindre än en minut. Jag är klarvaken, har fortfarande ont i huvudet och har bara legat på soffan och tittat på tv utan att kunna somna om. Vill också ha den där förmågan som Lina har att bara slockna.
.
På tal om att sova så brukar ju Lina sova i sängen när Magnus inte är hemma. I vanliga fall är Magnus ju bara hemma på helgerna, så nu när han haft sommarlov i tre veckor så har Lina följdaktligen sovit i sin korg i tre veckor. Vi har inte sagt åt henne att hon inte får sova i sängen, hon har bara låtit bli att gå och lägga sig där. I söndags flög Magnus tillbaka till skåne och jag var rätt nyfiken på hur lång tid det skulle ta innan Lina kom och bad om att få sova i sängen. Gick och la mig rätt sent i söndags kväll och läste en stund innan jag släckte lampan. Jag hann läsa fyra sidor innan Lina reste sig ur sin korg, gick fram till sängkanten och tittade på mig. "Varsågod" sa jag och Lina studsade upp i sängen i samma sekund! Så lång tid behövde hon för att återuppta gamla vanor.
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *