Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En vanlig dag på jobbet. – Livet med dobermann

En vanlig dag på jobbet.

Lina var med mig på jobbet igen. Jag började jobba kl 12 och Lina och jag gick till jobbet, det tog strax över en timme. Sen var vi i kassan, jag sålde böcker och Lina vilade. När jag var i mataffären för att inhandla min lunch så köpte jag en påse färglad Frolic. En sån där påse som gör så att hunden får röda, gröna och blåa prickar och bränner av ett så psykotisk leende att det är som hämtat från en skräckfilm! Finns det någon som matar sin hund med detta på riktigt? Mystisk marknadsföring. Jag köpte påsen för att bitarna är mjuka, allt annat de hade var hårt. Jag ville ha mjukt. Lunch-timmen spenderade vi sedan i Magnus föräldrars trädgård. De mjuka frolic-bitarna delade jag i mindre bitar och spred ut dem lite här och var i trädgården. Sen fick Lina leta efter bitarna när jag åt macka. Efter det vilade hon lite i skuggan innan det var dags att gå tillbaka till jobbet.

Dags att slita hårt i kassan igen. En liten flicka med röd kjol och bamse-plåster på knät fick syn på Lina och ville hälsa. Så hon fick komma runt till vår sida av kassan och klappa. Lilla flickan var jättegullig och klappade så fint, så fint. Lina nosade lite på hennes ben med sin fuktiga nos, detta fick henne att fnittra. Vi beundrade även Linas fina svans, grisknorren även kallad. Det tycker jag är väldigt roligt, att Lina är så lugn runt barn. Att jag nästan alltid kan svara "ja" på frågan om man får klappa Lina.
.
En snäll dam beundrade Lina över disken. Till min förvåning ställde Lina plötsligt sig på bakbenen med tassarna på kassadisken och hälsade fint på damen! Jag tror till och med att damen fick en liten puss av Lina, och hon är rätt snål med pussarna i vanliga fall. Kul. För att inte tala om synen av en dobermann som står i kassan i en bokhandel! Gos-gumman! Synd att jag inte hade med mig kameran, fast hon är rätt bra nu på att sätta upp tassar på kommando, hon får göra om det en annan dag när kameran är med.
.
När butiken blev tom på kunder lekte Lina och jag lite kurragömma mellan hyllorna. Dvs jag gömmer mig, hon letar. Rätt kul att ha med sig sin kompis till jobbet.
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *