Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nu har vi sprungit! – Livet med dobermann

Nu har vi sprungit!

När väckarklockan ringde klockan åtta så var Lina av någon mystisk anledning pigg. (Hon brukar ju inte vilja gå upp en minut före nio i vanliga fall.) Detta tog jag som ett tecken på att vi skulle ut och springa.
.
Det gick jättebra! Vi sprang i ca 30 minuter, så jag antar att det inte var längre än 4-5 km, men vem bryr sig? Det var så skönt att komma ut! Lina struttade så fint vid sidan av mig när jag flåsade mig runt. Det var skönt att se att hon bröt sin passgång och travade. Hon fattade snabbt att det inte var läge att stanna och nosa utan föll in i mitt tempo och höll det, utan att tempoväxla eller dra i kopplet.
.
Skogen var fin, jag är väldigt glad och tacksam för att jag bor som jag gör. Lidingö är fullt med natur! Vi såg en räv med fin yvig svans! Detta gjorde mig glad och gjorde Lina väldigt sugen på att nosa! Men vi slutade inte springa. Enda gången vi stannade till var precis på slutet av rundan när vi mötte inte mindre än fyra hundar på mindre än en minut. Så vi kanske sprang i 29 minuter och inte 30 då.Nu ligger Lina och snarkar i sin korg! Klockan elva ska vi gå till jobbet (börjar jobba klockan 12) så hon får vila tills det är dags att gå. Jag skulle också vilja lägga mig ner och sova nu. Det bästa med att springa är nämligen när det är över och man får slappa igen!
.
Idag blir även sista dagen som kunderna i butiken får beundra lilla Lina på länge. Efter idag så har vi slitit klart i bokhandeln för denna sommar.
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *