Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina möter upp husse på Barkaby flygfält – Livet med dobermann

Lina möter upp husse på Barkaby flygfält

Igår kväll landade husse Magnus och hans klasskamrater från [/URL]Trafikflyghögskolan på Barkaby flygfält. Där för att möta dem var många familjemedlemmar och släkt och så självklart jag och Lina. Lina tyckte det hela var måttligt intressant och brydde sig inte så mycket om de små flygplanen. Men hon blev väldigt glad när hon upptäckte att Magnus kom ut ur ett av dem!
.
Imorse var det dags för Magnus att flyga vidare norrut, jag och Lina spenderade morgonen och förmiddagen på fältet för att slutligen vinka hejdå till planet vid 12-tiden. Lina gillade att vara på flygfältet. Hon fick gå med långlinan på sig, som jag höll i för säkerhets skull, ville inte ha en hund springandes runt på banan om och när någon skulle landa eller lyfta. Så lång som linan är så var det ju som att gå lös för henne. Lina är dessutom väldigt noga med var jag går och vänder sig om med jämna mellanrum för att kolla så jag är med där bakom henne. För det är hon som alltid går först! Byter jag däremot riktning eller viker av åt något håll så springer hon snabbt ikapp och förbi!
.
Det finns mycket gräs att springa på på ett flygfält och det passade vi givetvis på att göra! Sen gjorde jag "läxan" till spårkursen. Två spårrutor och ett litet rakt spår på ca 10 meter. Jag hade gummistövlar och gräset var blött, men Lina nosade bra ändå. Jag inbillar mig att Lina tycker att det är kul och det är inget snack om att hon inte vet vad som ska hända.
.
Annars gick vi mest runt och tittade på när planen gjordes i ordning och tankades inför avfärden. Jag har lagt upp några av bilderna som jag tog igår när Magnus landade, men bilderna som togs idag lär dröja, Magnus tog med sig kameran i planet. Så de bilderna får jag vänta på tills nästa helg då Magnus kommer hem igen.

Ett flygplan kommer åkande mer eller mindre rätt mot Lina, se hur stressad och besvärad hon ser ut. NOT, jag var tvungen att säga åt henne att komma för att hon skulle resa på rumpan och akta på sig.
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *