Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Anmälan till MH – Livet med dobermann

Anmälan till MH

Jag har anmält Lina till att bli MH-testad! Om ungefär en månad. Det ska bli kul och spännande att se hur Lina reagerar på äventyret. Däremot är JAG nervös över att jag ska göra fel. Inte förstå vad testledaren säger eller att som vanligt sätta igång att prata med Lina när jag inte får och såna saker. Om Lina gör ett dåligt MH så kommer jag ju älska henne lika mycket ändå. Är det jag som sabbar hennes MH så kommer jag ju aldrig färlåta mig själv. För jag tror hon kommer att göra bra ifrån sig! Törs inte skriva för mycket om det, så ingen kan reta mig i efterhand om det skulle gå dåligt. Man ska nog enligt svensk jantelag inte ta ut några segrar i förskott nämligen. Men det bryr jag mig inte om. Jag tycker min hund är bäst!

Och så här ser Lina ut när hon har sitt gula reflexhalsband med döskallereflex i. Fint va? Vi har även ängla-, spöke- och batman- och robotreflex att välja på. Och nej, hon har inte en reflex hängande i halsbandet varje gång det är mörkt ute. Räcker finfint med det gula halsbandet. Men när vi går ut väldigt sent på natten så brukar hon få gå lite lös, och då vill jag att hon ska synas bra i mörkret!
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *