Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag ber om ursäkt Lina, är det okej om jag går och lägger mig? – Livet med dobermann

Jag ber om ursäkt Lina, är det okej om jag går och lägger mig?

Det är märkligt hur Lina kan gå och lägga sig i MIN säng på MIN kudde och sen sucka så besvärat att jag nästan ber om ursäkt när jag försöker gå och lägga mig! Och inte flyttar hon på sig frivilligt heller. Jag kan putta, dra, släpa henne till ett annat ställe i sängen. Hon är bara tung och slapp som en stor degklump med päls på och lyfter lite slött på huvudet för att kolla var hon hamnar.
.
Bara det att sängen är stor och bred och att det finns hur mycket plats som helst att sova på men att hon alltid lägger sig just på min kudde är ju fenomenalt.
.
Imorgon kommer husse Magnus hem. Tjoho! Han ska ta med sig kameran så att jag kan lägga upp resten av bilderna från Barkaby flygfält. Kul, kul!
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *