Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dåligt samvete – Livet med dobermann

Dåligt samvete

Belä, jag har dåligt samvete. Sen vi var på HundCampus så har Lina inte luktat på en enda burk! Jag kände mig så motiverad att liksom börja direkt (det gör jag fortfarande men nu går ju "direkt" bort) att öva på att lukta på burkar.

Och spårkursen hos Stefans Hundtjänst blev ju sådär för vår del. Jag hade sjukhuspraktik samtidigt som kursen gick så vi missade hälften av lektionerna! Dessutom gick lektionen kl 17.30 och detta innebar att jag och Lina var tvungna att ta oss rakt genom Stockholm (Lidingö-Björkhagen) i värsta rusningstiden. Lina har ju inga problem med att åka tunnelbana och sånt, men när det är så trångt att folk står på hennes svans och jag vet med mig att många har respekt för rasen så känns det faktiskt inte ok att klämma in oss i en fullsatt tunnelbanevagn.

Men ingen har gett mig 6 metallburkar med lock med små hål i. Eller rättare sagt, jag har inte letat så mycket. Jag är en dålig matte. Dessutom lägger jag ner mycket energi på att klura ut något bra att "övningslukta" på. Vill hitta på något kul.

Men för att komma dit behöver jag burkar. För att stilla mitt dåliga samvete och komma igång. Lina behöver aktiveras! De köttbullespår som jag gör till henne nu är väldigt populära men känns så där utvecklande.

Lina och hennes skugga sitter fint när det vankas godisbit.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Dåligt samvete”

  1. Eleonor writes:

    Haha, speciellt svanhanden var riktigt fin måste jag säga. ;) Ha inte dåligt samvete – var sak har sin tid, och du hinner än! :) Kramar, E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *