Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina får sin middag i en coca cola-flaska – Livet med dobermann

Lina får sin middag i en coca cola-flaska

Proppat ner Linas middag i en 0,5 l cola flaska. Så just nu jobbar hon bäst hon kan på att vända och vrida på flaskan för att få ut alla matkulorna. Det har blivit en rätt poppis lek, att stampa till pet-flaskor med tassen så att små godisbitar förhoppningsvis flyger ut. Varje gång lyckas Lina putta in flaskan under fåtöljen så att några kulor hamnar där. Till en början glodde hon bara på det som hamnade där under. Nu för tiden så kryper hon in under, går in bakom och puttar på själva fåtöljen, allt för att få tag på matbitarna. Det blir pyssel och middag i ett kan man säga.

Alla kulorna borta! Lina jobbar snabbt!

Nu väntar vi bara på snö! Det ska bli kul tycker jag. Hammarbybacken är upplyst sen en tid tillbaka, så det verkar som om jag inte är den enda här i Stockholm som längtar efter snön!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Lina får sin middag i en coca cola-flaska”

  1. Eleonor writes:

    Jättebra aktiveringsövning! :)

    Själv blev jag så väldigt förjust i din fina fåtölj – en sådan vill jag oxå ha!! :D Kram Eleonor o gänget

  2. Det är kul att titta på när hon gör det också! Hon blir liksom smartare för varje gång hur hon ska göra för att få ut matkulorna!

    Och fåtöljen har jag köpt för 350 kronor second hand. Den har 16 stora Kalle Anka-fjädrar i sitsen. (Ja, så kallar jag dem, såna där spiralfomade) Sen klädde jag om den, det kostade lite mer… Men jag älskar min fåtölj. Lina får inte ligga i den.

  3. PalleQ writes:

    En bra sak med fotöljen och Lina är ju att fotöljen är röd… hmm.. jag bara tyänkte på hur det såg ut hos er när Lina löpte… =) hi hi

  4. PalleQ writes:

    BLOD? Nej gudbevare mej väl!!!
    Såsom andra qvinnor blir ju Lina så sötsugen under sina månatliga… så vad jag vill minnas så var det ju… hallonsylt, all over the place!!! Nä, skämt och sido. Fin fotölj helt enkelt. Förlåt.

  5. Eleonor writes:

    Haha, ni är så himla roliga! :) Men jag fullkomligt älskar din fåtölj!! Du kan få bli min pesonliga inrednings-/byta-tyg-på-fåtölj-valpköpare! :-D Kram E o gänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *