Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vår kära fårhage. – Livet med dobermann

Vår kära fårhage.

Idag har Lina och jag spenderat några timmar i vår kära fårhage. Som vanligt mötte vi massa olika hundar, som vanligt var det väldigt kul.

Svårt att förklara men fårhagen är inte som andra rastgårdar. Jag har blivit nekad att gå in i andra rastgårdar när jag frågat om jag får komma in. I fårhagen är det aldrig någon som frågar (eller blir nekad för den delen) och det kan vara allt mellan 1 och 15 hundar där när man kommer dit. Den lilla flock som bildas hinner ändras flera gånger om under den tiden som man är där. Hundar kommer, hundar går. Och det är sällan som någon går för sig själv med sin hund, oftast går alla hussar och mattar tillsammans och pratar med varandra medan hundarna springer/leker/nosar/gräver/promenerar. Och samtidigt är hagen stor nog för att man faktiskt kan gå för sig själv om man nu vill det.

Det passar säkert inte alla hundägare eller hundar att vara där, men för mig och Lina är det perfekt! Lina lär sig att vara och umgås med alla slags hundar. Små hundar som varit lite rädda för stora svarta har efter något varv i hagen jagat efter Lina och velat leka. Här leker Lina med en irlänsk setter och två sheltisar. (Jag undrar om Lina tänker på Flisan när hon träffar dem?) Just de här tre hundarna tillhör "stammisarna" i hagen. Lina och gänget kommer tillbaka i full fart! På bilden syns "hundbilarna" som står parkerade utanför hagen och man kan även se en svart hund (syns strax ovanför Linas svans) som nyss kommit in i hagen men inte hunnit ikapp gänget ännu. En svart labbe-flicka leker med en gul labbe-kille. Två hundar Lina aldrig träffat tidigare men hon vill också vara med!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Vår kära fårhage.”

  1. Angelica writes:

    Hej,

    Jag har en dobbis tik på 16 månader. Vi ska till stockholm i December och skulle gärna hälsa på i eran fårhage. Var ligger den?
    Mvh// Angelica och Dobbis Elice.

  2. Hej!

    Enklaste sättet att förklara är nog att fårhagen ligger på andra sidan vägen från Lidingö BK. Åker du bil dit så följer du skyltar mot Elfvik, åker du kommunalt så tar du tunnelbana till Ropsten, sen buss 204 till hållplats Furutorp (Wijk).

    Hoppas att ni hittar dit och att vi är där då!

  3. Angelica writes:

    Ok, jag ska skiva upp vägbeskrivningen, vi åker dit en söndag kan höra av mig om tid längre fram.
    Mvh// Angelica och Dobbis Elice

  4. PalleQ writes:

    …inte FÅ komma in i andra rastgårdar!!!??? Alltså, jag skulle bli oxtokig! Om det inte passar dem som är där inne att min hund kommer in där så får de banne mig gå ut själva! (Detta förutsätter naturligtvis att min hund är snäll och väluppfostrad och inte biter andra hundar!!!) Jag har vart med om den saken och jag blir arg bara jag tänker på det. Hundrasism… eller nåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *