Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Sören och Rex – Livet med dobermann

Sören och Rex

Jag är så nöjd att jag håller på att spricka! Lina har gått en sträcka på 10-12 meter där nere i källargången med att bara titta på mig! Tjoho! Kontaktövningarna går bra kan man säga. Koppelträningen går också bättre och bättre för varje dag. Visst, vi har grejjer kvar att göra och jobba på, men det har man alltid. Men dagarna tickar på och innan jag vet ordet av så kommer vi att vara tillbaka på HundCampus igen! Så då känns det skönt att delar av det vi ska lära oss tills dess fungerar bra.

På tal om HundCampus så är jag ju inte helt mållåst på hur det går för Lina där. Jag är ju coach åt Sören och Rex också! Rex (eller Kings & Queen's Enthrone Sir Edgar som han heter) och Lina är ju bägge Dante-barn och således halvsyskon. Rex är en snygg hund (det är det inte bara jag som tycker för han går bra på utställning också). I jämförelse med Rex är Lina pytteliten. Rex gick grundkursen samtidigt som Lina och hans husse Sören och matte Lena är jättegulliga! Så det är lätt att vara coach åt det teamet.

Att vara coach innebär att se till att Sören och Rex har det så fritktionsfritt som möjligt när de ska in i labbet och öva. Sen hjälper man som coach till med att utvärdera hur det gått och lite sånt. Sören är min och Linas coach.

Deras hemsida är väl värt ett besök, dels är den helt fantastiskt utsmyckad, dels kan man tjuvkika på deras nya lilla hund Tindra! Hon är sockersöt och har en rosa tröjja. Det är meningen att hon ska följa med till HC nästa gång och jag ser fram emot att få träffa henne!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *