Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Någon har tömt Linas hårddisk på kunskaper – Livet med dobermann

Någon har tömt Linas hårddisk på kunskaper

Jag gjorde ju ett försök att öva på kontakt utomhus för första gången i går. Det försöket avbröts ju innan det började. Så jag försökte lite senare när vi var ute på promenad. Lina lyssnade inte/kunde inte. Så när Lina som vanligt följde med mig till tvättstugan i går så testade jag då. För nere i källaren brukar vi ju öva på just kontakt. Hon tittade inte upp! Satte henne ner och sa "Kontakt". Ingen reaktion! Gick upp till Magnus och berättade att Lina kan inget längre, hennes huvud har tömts helt på kontakt-kunskaper.

Testade utomhus i dag igen. Still nothing! Gick med henne i koppel inomhus i källaren efter det, halvskabbigt resultat. Så nu är vi tillbaka på ruta ett. Inomhusövning inne i lägenheten! Då kan hon. Så jag antar att vi börjar om igen tills hon verkar ha fattat…

På HundCampus har jag lärt mig att hunden aldrig gör fel. Men vems fel är det om någon uppenbarligen tömt Linas hjärna på allt hon lärt sig? Det kan väl knappast vara mitt fel? Eller?

Tur att hon är världens sötaste och finaste hund. Jag älskar henne så mycket och det är tur det när det går så här dåligt! Nu ska jag titta på fransk film och äta chips. Låta bli att mata henne när hon står/ligger bredvid mig i soffan. För tigga och se söt ut när jag har något att äta, det glömmer hon aldrig hur man gör!
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin online counter

0 svar på ”Någon har tömt Linas hårddisk på kunskaper”

  1. Madelen writes:

    Hejsan. Det brukar kunna bli så där i hundarnas skallar i bland, men det är bara ta ett steg tillbaka o fortsätta träna.
    Bellan brukar oxå glömma saker, men i bland så har det hänt att hon har lärt sig saker helt själv oxå:)
    Mvh Madde och Bellan

  2. Aha – det tänkte jag inte på, men där har du nog det. De kan vara väldigt nollade i skallen sådana ggr. Ta det bara lite lugnt m henne nu, och mys om henne – aktivera mer i form av motion (o gärna spår). :up:

    kram

  3. Sussi writes:

    Jag vet precis hur det är, min lilla dobermanntjej på ett år vägrar lyssna på kontakt ibland också.
    Men nu har hon kommit in i värsta spökåldern tror jag.
    Hon skäller på allt.
    Hon är verkligen pinsam, hahaha!
    Folk kommer ju tro att man inte har någon som helst koll på sin hund så som hon håller på, suck!
    Hur var din tjej i spökåldern?

    Kram Sussi

  4. Hej Sussi!

    Jag tror man bara får vänja sig vid att vissa dagar då är en dobermann en hund som säger "fuck you matte, nu drar jag" lite då och då! I alla fall min hund..

    Tyvärr tog jag ju Lina när hon var nästan två år, så jag vet inte riktigt hur hon var när hon var yngre.

    Önskar dig lycka till med din lilla vovve!

    /Madeleine

  5. Lina var rätt cool i spökåldern, mamsen var ju en klippa att förlita sig på, så jag har inget minne av att Lina varit speciellt harig eller skällig pga just detta. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *