Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Anniversary! – Livet med dobermann

Anniversary!

I dag är det ett år sen på dagen som jag lånade pappas bil, tog med mig min syster som sällskap och åkte till Västerås för att hämta Lina! Det känns som evigheter sedan, samtidigt har tiden gått jättefort! Så mycket som har hänt och så mycket roligt vi gjort tillsammans. Hurra för år nummer ett och tack till dig Eleonor som sålde henne till mig! Jag älskar min lilla fina Lina!En bild från varje månad jag haft henne. Första bilden tagen på Kottlasjön, Lidingö i mars förra året, sista bilden tagen i februari i Ljungbyhed i år. Som synes får Venus "Winnie" vara med på oktoberbilden som ett litet minne då jag nyligen fick reda på att hon tyvärr inte lever längre.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Anniversary!”

  1. Ja, det tror jag oxå! Tigerhopp och grodspringningar.. och svansbitningen icke att förglömma! :)

  2. Och jag är så GLAD att just du köpte Lina av alla de som hörde av sig! :) Du är bäst och ni är ett jättebra team! Lina kommer ju för alltid att vara speciell för mig, i o med att hon var den valp jag sparade – min fina svarta lilla tikvalp som jag alltid önskat mig efter Tiara. Men nu föll ju tiden sig inte så att det gick att kombinera allting, och det var väldans tur för Linusen, för bättre matte o husse än er hade hon aldrig kunnat önska sig! :love:

    Whoops och med det så kom jag att tänka på kontraktet!! SKICKA mig din nya adress p mailen eller via sms! :)

    Tack för att du hedrar min lilla Pinnsas minne.. Hon kommer alltid att fattas mig, och jag kommer aldrig att förlåta honom.

    Kram

  3. Hon var en rolig hund lilla Winnie! Hon gör nog Tiger-hopp i hundhimlen nu, jagar Tiara och biter henne i svansen för att hon vet att Tiara inte kan bita tillbaka!

  4. Tjena!
    Ja det är en bra fråga! Vi har väl kanske inte så mycket annat för oss. =) Bandy och blogga verkar vara våran grej då!
    Såg förresten att vi har samma yrke!
    Fin hund!

    Madeleine

  5. Om antalet bloggar var beroende på utbudet av saker att göra så skulle du hitta rätt många bloggare som hörde hemma i Ljungbyhed. Så det måste vara nåt annat!

    Coolt att du också är sjuksköterska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *