Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vi ska öva på något vi inte övat på förut – Livet med dobermann

Vi ska öva på något vi inte övat på förut

Vill inte säga för mycket om det nu inte blir något av det, men det lutar åt att jag och Lina ska åka och öva lite inför kommande utställningsdebut! På söndag. Om det finnas plats kvar och lite sånt. Kul att få ett break i kontaktövningarna och testa på något nytt. Vi får se hur det går. Har lagt kamerabatteriet på laddning redan nu, för jag är ett fotofreak!

Annars har vår lilla flock varit ute och sprungit i dag. Lina reagerade direkt när jag började byta om till träningskläder. Hon kom och ställde sig mer eller mindre på mig när jag satt på golvet och drog på mig strumpor och träningsbyxor. Ville ge mig lite pussar och följde mig som en skugga så fort jag rörde mig. Det är tydligen viktigt att påminna mig om att hon finns och vill följa med ut! Då är det bäst att hålla sig tätt, tätt intill så att jag inte glömmer bort henne. Det gjorde jag inte.

Lina är för övrigt väldigt kelsjuk i dag, hon söker kontakt och vill vara nära hela tiden. Vill kramas och bli klappad. Kommer fram och lägger huvudet i knät på både mig och Magnus, gullvovve!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *