Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Castor är i hundhimlen. – Livet med dobermann

Castor är i hundhimlen.

I går var det bara Magnus som orkade springa, jag kunde inte ta mig i kragen och förmå mig själv att haka på. Det är så skönt nu när vi är två, till skillnad mot när jag och Lina bodde själva och Magnus bara var hemma på helgerna. I dag tränade jag med henne en timme på förmiddagen och Magnus sprang en halvmil med henne några timmar senare. Kvällen ägnade jag åt att fundera på lille Castor. Hundvalpen som lämnades ensam med en annan hund som bet ihjäl honom! På hur ägaren tänkte (om han nu tänkte, jag är beredd att omyndigförklara människan i fråga!) Om ägaren tänker behålla hunden som dödade? För Castor var ingen liten kille, han var en nio månader gammal dobermann. Vad händer när den bitande hunden möter andra hundar av mindre storlek? Önskar att polisen hade större befogenhet att bara plocka bort hundar från såna typer.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Castor är i hundhimlen.”

  1. Jag håller med dig, och jag kommer att polisanmäla ärendet både m tanke på att den andra hunden verkar vara så mentalt sjuk när den dödar en annan hund (det var ju inte ens så att han var så skadad att han blev avlivad av veterinär, utan han blev verkligen dödad på plats), samt att Castor fortfarande var i min ägo eftersom köparen inte skött avbetalningsplanen..

    Känns så himla hemskt alltihop,

    *Kram*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *