Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 I dag har det både gått bra och dåligt. – Livet med dobermann

I dag har det både gått bra och dåligt.

På enklaste sätt;

Dåligt: Kursen vi skulle på blev inställd. Jag såg fram emot den väldigt mycket!

När vi var ute och sprang så mötte vi en lös hund i spåret. Den lyssnade inte på husse när han ropade. Magnus höll i Lina och jag gick mot den lösa hunden. Den bara smet förbi mig. Lina var uppspelt kan man säga. Jag och Magnus pratade efteråt om vilket sätt som varit det bästa att hantera situationen. Magnus påminde mig om att sist vi släppte Lina då det kom lösa hundar (som vi felaktigt trodde var snälla) så slutade det med att Lina hade ett stort blödande sår på ryggen och även blödde lite här och var. Så hon får skälla bäst hon vill, vi riskerar inte det igen. Men det är ju inte direkt bra ur hundmötesperspektiv. Vad jag tycker om lös hund i elljusspår som inte lyssnar på inkallning involverar ett ovårdat språk med många svordomar i.

När vi sprang så hade jag ont i knät halva sträckan. Fick även huvudvärk efteråt. Dessutom så funderar vi på att sluta springa med Lina då koppelträningen inte blir konsekvent och att stanna varje gång hon drar blir rätt dålig träning för mig och Magnus.

Bra: Hade kursen blivit av så hade jag behövt gå upp klockan 6 (då klockan ställdes om i natt så hade det ju varit klockan 5) Skönt att sova lite längre på en söndag.

Det var fint väder och jag och Lina var ute på en två timmar lång promenad. Vi lekte med kongen, koppeltränade, övade på kontakt och började så smått med att lära in kommandot ”rulla runt” (bara för att det är kul!) Allt detta i kanincountry, det vill säga i krokarna runt golfbanan. Så störningen var maximal. Även första gången som jag övat kontakt när hon gått i koppel. Det gick bra med tanke på omständigheterna.

Vi var som sagt ute och sprang i dag. Kändes somrigt. Vinden var svalkande, inte kall.

Vi såg fler vårtecken i dag. Två humlor, en nyckelpiga, några fjärilar och en raggarbil.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”I dag har det både gått bra och dåligt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *