Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Tiden har gått ut – Livet med dobermann

Tiden har gått ut

Känner mig lite stressad över att HundCampus hägrar inom kort. Jag vill öva mera! Har lite tid att öva med Lina lite i morgon innan jag åker till jobbet vid 12.30, men sen är tiden ute. Sen är det return to HundCampus som gäller. Övade för övrigt med så mycket störning jag kunde i dag. Kontaktövningar i närheten av kaninerna. Det enda som hade kunnat göra saken värre (eller svårare kanske det heter) hade varit om en kanin fått för sig att springa ut framför Linas nos.

Efter att vi slutat öva så sprang en kanin framför Linas nos. Till och med i det upprymda tillstånd (finare sätt att säga psykbryt!) Lina hamnar i så kommer hon och ställer sig vid min vänstra sida och väntar på varsågod. Hon skäller, studsar och ylar när hon tittar upp på mig, men nu sitter det i ryggmärgen på henne i alla fall. Kvitto på att koppelträningen gett lite resultat.

Tidigare i dag, Lina står och tittar ut genom balkongdörren. Våga vägra kliva ut på balkongen när du har en bra puff att sätta tassarna på!

Just nu ligger hon i sin biabädd och piper. Hon tycker nog att det är orättvist att hon var tvungen att gå och lägga sig där (efter att ha skällt på en katt genom fönstret). Vi säger "Gå i korgen" och då lyder hon, motvilligt, med hängande huvud. Sen är hon olycklig en stund. Min hund är sötast i hela världen.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *