Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 The return to HundCampus – Livet med dobermann

The return to HundCampus

Lina och jag åkte buss, tåg, ett tåg till, ytterligare ett tåg och slutligen tog vi en buss för att komma hit, men det vara det värt. Det är kul att vara tilbaka! Vi rivstartade i går kväll med att gå in i labbet och till min stora glädje så tog Lina vid där hon slutade sist.

I dag har vi övat både i labbet, utomhus och haft teorilektioner. I labbet går det otroligt bra för Lina, hon blir bättre och bättre för varje gång och jag bara tackar och tar emot.

Utomhus övade vi på läxorna vi hade till denna gång. Dvs sitt kvar, ligg kvar, inkallning och kontaktövningar. Lina kan bra. Gladast blev jag över att kontaktövningarna fungerade över förväntan.

Ledsen och håglös blev jag dock då Lina skäller och gör sina små "utfall" mot de andra hundarna i koppel. Där och då kände jag mig bara så dålig att något vi övat och övar så mycket på aldrig tycks ge med sig! Så då var jag riktigt ledsen där på gräsmattan. Samtidigt känns det tryggt att ha problem när man är på HundCampus, för här finns både stöd och hjälp att få samt att det inte snålas med ödmjukhet eller kunkap. Så jag var inte ledsen så länge och nu känner jag mig bara fokuserad och motiverad. Skönt.

Kursens sötnos är någon som inte ens deltar i kursen! Rex nya lilla kompis Tindra 4 månader gammal, är söt som socker!Har börjat på ett nytt fotalbum som jag är på tok för trött för att fylla med några mängder bilder i dag. Men det kommer! Titta här.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”The return to HundCampus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *